Finanční výsledky Activision-Blizzard
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Finanční výsledky Activision-Blizzard

Finanční výsledky Activision-Blizzard

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 8. 2020 11:10
Reklama

Mezi další společnosti, pro které s koncem června také skončil kvartál, patří i Activision-Blizzard. A stejně jako u Microsoftu, PlayStationu a dalších je i u této společnosti vidět velký nárůst příjmů díky většímu zapojení hráčů a nutnosti zůstat doma.

Celá skupina si za uběhlý kvartál přišla na příjem ve výši 1,92 miliard dolarů, což je o půl miliardy více, než v kvartálu předchozích. Velkou část z toho tvořily digitální prodeje. Kromě obrovské popularity her od studia King, které Activision koupilo před 5 lety, se také ukazuje úspěch CoD:MW.

Warzone dosáhlo 75 milionů hráčů a dle vedení společnosti se příjem z celé CoD franšízy zdvojnásobil. Co se samotných studií týče, Activision si přišel na 992 milionu dolarů, Blizzard na 461 milionu dolarů a King na 553 milionu dolarů.

Během konference došlo i na Diablo Immortal. CFO Dennis Durkin během konference pro investory řekl, že velký úspěch Call of Duty Mobile ukazuje, že Activision umí dělat mobilní hry a že stejně úspěšné může fungovat i Diablo Immortal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama