BlizzCon proběhne na začátku příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BlizzCon proběhne na začátku příštího roku

BlizzCon proběhne na začátku příštího roku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 8. 2020 10:26
Reklama

Letošní BlizzCon, stejně jako mnoho dalších velkých herních akcí, které se letos měly udát, se kvůli koronaviru musel zrušit. Studio nebylo připraveno na to udělat akci online, vedení tak doufalo, že se podaří uspořádat konferenci příští rok. A stále s tím Blizzard počítá.

Během zveřejnění výsledků za druhý kvartál tuto skutečnost potvrdil prezident Blizzardu J. Allen Brack. „Plánujeme přeměnit duši BlizzConu do virtuální akce na začátku příštího roku. Máme štěstí, že naše věrná a aktivní komunita sleduje, co tvoříme a na čem pracujeme. A my se těšíme, až budeme moct zveřejnit to, na čem naše týmy pracují.“

Je ale stále otázkou, jak bude celá akce pojata. Během běžných BlizzConů Blizzard prodává virtuální lístky pro ty, kteří se chtějí akce „zúčastnit“ alespoň přes internet. Pro všechny byl vždy dostupný alespoň stream otevírací ceremonie.

Nedozvěděli jsme se ale nic o připravovaných projektech ani toho, co by se na BlizzConu mohlo ukázat. Jediné nalákání bylo to, že se připravují pokračování Diabla, OverWatche i WoWka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama