Project Cars 3 má nový trailer a HW nároky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Cars 3 má nový trailer a HW nároky

Project Cars 3 má nový trailer a HW nároky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 8. 2020 10:57 5
Reklama

Jsme jen pár týdnů před vydáním nového Project Cars 3, a vývojáři nás chtějí na hru pořádně nalákat – kromě nového traileru soustředící se na velkou škálu úprav jak našeho vozu, tak řidiče, se dozvídáme detaily o kariéře. Jenže k čemu všemu by to bylo, kdybychom neznali hardwarové požadavky.

Začněme nejdříve onou kariérou. Vývojáři na blogu zveřejnili několik informací o hře, jako například to, že celá kariéra by měla mít 40 hodin, bohužel jsme se k ní nedozvěděli více informací. Do hry mají kromě toho dorazit tři nové módy, opět bohužel bez doplňujících informací.

O čem se ale Kris Pope, hlavní designer Slightly Mad Studios, více rozpovídal, byl postup hrou. Studio nechtělo hráče nutit do vedlejších misí kvůli sbírání zkušeností, hráči tak budou odměněni za všechno, co dělají – ať je to hraní offline nebo online. Vaše získané zkušenosti budou ale záviset na tom, jak jezdíte.

Pokud budete jezdit „jako prase“, tedy často bourat a zkrátka nebude to čisté projíždění městem, drasticky se vám zpomalí růst zkušeností. Naopak čistá a plynulá jízda vám zaručí spoustu levelů, díky kterým získáte i herní měnu a možnost získat nová auta. Dokonce vám bude dáváno méně XP za používání asistentů.

Co se HW požadavků, které můžete vidět níže, týče, je vidět opravdu drastický rozdíl mezi minimálními a doporučenými požadavky, které opět naznačují obrovské možnosti nastavení grafiky a také toho, že graficky by mělo jít opět o velmi povedenou hru.

Minimální HW požadavky
OS: Windows 10
CPU: i5 3450 3,5 GHz nebo 4 GHz AMD FX-8350
GPU: GTX 680, pro VR GTX 980
RAM: 8 GB
HDD: 50 GB
Doporučené HW požadavky
OS: Windows 10
CPU: i7 8700K nebo Ryzen 7 2700X
GPU: RTX 2070 nebo RX5700
RAM: 16 GB
HDD: 50 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama