Do CoD:MW míří 5. sezóna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do CoD:MW míří 5. sezóna

Do CoD:MW míří 5. sezóna

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 8. 2020 09:24 1
Reklama

I když tomu zpočátku věřilo málo hráčů, Call of Duty: Modern Warfare se daří už téměř rok udržet se při životě a dokonce se neustále rozrůstat o spoustu nového obsahu. To možná působí i na vývoj dalšího dílu – zatímco nové díly jsme v minulých letech v tuto dobu už velmi dobře znali a byli bychom jen pár měsíců od vydání, Activision letos velmi mlží.

To ale nezasahuje do další podpory Modern Warfare, kam zítra zamíří už 5. sezóna. Ta dostává nový trailer, který potvrzuje spoustu leaků spojených s uniklými soubory nebo tajemnými soškami zaslanými známým streamerům. O co tedy jde?

Do Warzone přibyde jezdící vlak. V tomto případě se vývojáři dost možná inspirovali Apex Legends, kde vlak přinesl do hry další metu. Kromě toho se také otevře střecha stadiónu a do hry zamíří nová frakce Shadow Company, která by měla nadále rozšiřovat příběhové pozadí Warzone.

Co se běžného multiplayeru týče, zde se objeví dvě nové multiplayerové mapy Suldal Harbor a Petrov Oil Rig, nová Ground War mapa Verdansk International Airport a Gunfight mapa Farmland. Hráči na PlayStationu si mohou update stáhnout už teď, ostatní musí počkat až do zítřejšího vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama