Spider-Man možná v Avengers na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Man možná v Avengers na PS4

Spider-Man možná v Avengers na PS4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 8. 2020 11:36 2
Reklama

Marvel’s Avengers postupně rozšiřují svou nabídku hrdinů. Zatímco jsme při prvním oznámení znali jen základní pětici Iron Man, Hulk, Thor, Captain America a Black Widow, nyní už víme, že je minimálně doplní i Ms. Marvel a minimálně po vydání Hawkeye. Z náznaků lze navíc vyčíst, že se po bok svých spolubojovníků postaví i Spider-Man, má to ale háček.

Zřejmě vzhledem k dlouhotrvajícím poměrům v otázce vlastníků licencí by se mohl pavoučí muž objevit pouze ve verzi pro PlayStation 4. Studio Square Enix už dříve oznámilo, že se společností Sony uzavírá bližší spolupráci, práva na Spider-Mana navíc japonská společnost částečně vlastní a ještě donedávna se nemohl objevovat ani ve filmových zpracování dobrodružství Avengers.

Online retailer says Spider-Man will be exclusively playable in the PS4 version of Marvel's Avengers from r/GamingLeaksAndRumours

Zdrojem úniku je eshop Bashed.com, který na exkluzivní přítomnost Spider-Mana upozorňoval v popisu produktu. Po sdílení na sociální síti Reddit ale popisek zmizel a nahradil ho jiný, velmi vágní. Komunita se ihned začala přít o samotné legitimitě odhalení. Pokud by se ale ukázalo pravdivým, stále existuje možnost, že půjde jen o dočasnou exkluzivitu. Za Spideyho by si tak po nějaké době mohli zahrát i majitelé Xboxu a PC. 

Oblíbený newyorkský hrdina se každopádně znovu objeví ve své vlastní sérii Marvel’s Spider-Man. Studio Insomniac Games připravuje spin-off s podtitulem Miles Morales, který se zaměří na dobrodružství nástupce Petera Parkera a ve vývoji je podle všeho stále regulérní druhý díl. V obou případech si můžeme být exkluzivitiou pro PlayStation prakticky jistí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama