Potvrzeno, Halo bude mít F2P multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzeno, Halo bude mít F2P multiplayer

Potvrzeno, Halo bude mít F2P multiplayer

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 8. 2020 07:54
Reklama

Původní spekulace se nakonec staly skutečností. Samotný Microsoft potvrdil, že se Halo Infinite dočká free-to-play multiplayeru a podpory 120 FPS na Xbox Series X. Žádné další konkrétní informace ale neposkytl, dočkáme se jich později. 

Informace na japonské produktové stránce Halo Infinite, na které upozornil uživatel Redditu, mimochodem naznačují, že bychom se mohli dočkat dříve důrazně popřeného režimu battle royale. 

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Irský prodejce hraček Smyths Toys možná omylem potvrdil, že připravovaná sci-fi střílečka Halo Infinite nabídne možnost free-to-play hry pro více hráčů. V popisu produktu to zmiňuje vedle podpory 120 snímků za sekundu a velmi krátkých načítacích obrazovek na Xbox Series X.

Taková varianta přitom zní poměrně pravděpodobně. Podobný krok by totiž perfektně seděl do plánů Microsoftu, který chce z Halo Infinite udělat spíše platformu připravenou na vydávání dalšího obsahu, než klasické pokračování. Informaci dále potvrdilo několik insiderů v čele s notoricky známým zdrojem Klobrille. Obrázek od té doby pochopitelně z webu Smyths zmizel, redaktor serveru IGN jej ale stihl zvěčnit.

Potvrzeno, Halo bude mít F2P multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz

Ten navíc tvrdí, že zmíněných 120 FPS je cílem menších multiplayerových režimů Arena, přičemž klasická kampaň poběží v 60 snímcích za sekundu. Multiplayer má dále obsahovat formy Battle Passu a nové možnosti customizace.

Bezplatný multiplayer by mohl ke značce Halo přilákat další hráče. Navíc jde o velmi logický krok v době, kdy se free-to-play battle royale tituly perou o každého zájemce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama