Halo: MCC nabídne crossplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo: MCC nabídne crossplay

Halo: MCC nabídne crossplay

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 8. 2020 07:45
Reklama

V poslední době se sice aktivněji věnujeme připravovanému šestému dílu série sci-fi stříleček Halo, autoři ze studia 343 Industries ale nezapomínají ani na kompilaci Halo: The Master Chief Collection. Ta má do budoucna nabídnout řadu nových funkcí, především podporu crossplay mezi hráči na Xboxu a PC.

Studio to zveřejnilo ve svém obsáhlém blogovém příspěvku. Vedle společného hraní bojovníků na dvou platformách by do konce letošního roku měl do hry přibýt nový matchmaking s možností preferencí soupeřů, vyhledávač uživateli vytvořených her, možnost volby regionu serverů, podpora ovládání klávesnicí a myší na Xboxu nebo nastavení grafických možností pro každý obsažený titul zvlášť.

Dle současných plánů by měl čtvrtý díl a spin-off ODST dorazit do PC verze taktéž ještě letos. Naopak počítat stále nemůžeme s podporou uživatelských modifikací, které 343 Industries úplně nevylučují, nejsou ale dle jejich slov na pořadu dne.

Do budoucna se pak hovoří o možnostech split-screenu a HDR na počítačích nebo nastavení FOV na konzolích. I zde jsou ale autoři velmi opatrní a v blízké době nic neslibují.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama