Football Manager vyjde letos později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager vyjde letos později

Football Manager vyjde letos později

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 8. 2020 08:32
Reklama

Koronavirová krize dopadá i na vývoj nejoblíbenějšího simulátoru manažera. Populární série Football Manager se sice aktuálního ročníku dočká i letos, bude to však později. Kromě nucené práce z domova je na vině i značně nepředvídatelná situace skutečného fotbalu.

Některé ligy se dohrály, jiné běží nebo běžely ve značně upraveném režimu a některé soutěže se stále potýkají s velkými problémy. Jak současná situace ovlivní nadcházející sezónu lze odhadovat jen velmi obtížně, i ve studiu Sports Interactive tedy volí spíše opatrný postup a hráčům zatím nic neslibují. V příspěvku na oficiálním webu se studio vyjádřilo k současné situaci v souvislosti s opatřeními proti šíření koronaviru.

Z něho vyplývá, že se nového ročníku Football Manager dočkáme o něco později, než je obvyklé. Na druhou stranu je velmi pravděpodobné, že hra detailně a autenticky postihne většinu změn, které může tato nenadálá situace fotbalovému světu přinést. Součástí hry by tak mohly být pozměněné termíny a kalendáře, dočasné změny pravidel nebo absence fanoušků na tribunách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama