Sekiro:SDT prodalo 5 milionů kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiro:SDT prodalo 5 milionů kopií

Sekiro:SDT prodalo 5 milionů kopií

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 7. 2020 16:37 1
Reklama

Sekiro: Shadows Die Twice bylo i díky svému zasazení hráči velmi kladně přijato. Asijská kultura společně se žánrem souls-like hry a přidáním nových mechanismů zkrátka táhla. Dokonce tolik, že vydavatel Activision nyní oznamuje prodání více než 5 milionů kopií.

Znamená to, že během posledního roku se prodalo přes milion kopií, jelikož minulý rok v srpnu studio odhalilo, že hráči si zakoupili 3,8 milionů kusů. Skvělou zprávu tak doplňují „oslavou“, respektive oznámení updatu zdarma, který do hry přidá pár novinek.

První z nich je možnost vyzvat na souboj kteréhokoliv bosse, kterého jste už porazili. Zatím není přesně jasné, jak bude tento „mód“ fungovat. Společně s tím hráči dostanou i nové oblečení pro hlavní postavu, nicméně pro získání je nutné splnit určité herní požadavky.

Nakonec přijde ještě funkce Remnanst. S tou můžete nahrát vaše herní počínání, a to až po dobu 30 sekund. Jakmile je uložíte a přidáte k nim textový popis, ostatní hráči si je můžou přehrát. Nepřipomíná vám to něco?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama