S.T.A.L.K.E.R. 2 nabídne velký open-world
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2 nabídne velký open-world

S.T.A.L.K.E.R. 2 nabídne velký open-world

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 7. 2020 06:45
Reklama

Mezi milá překvapení včerejší akce Xbox Games Showcase se rozhodně řadí také znovuzrozený S.T.A.L.K.E.R. 2. Studio GSC Game World připravilo krátkou ukázku, jejímž prostřednictvím láká na další výlet do Černobylu.

Záběry berou diváky na dobře známá místa, především ale demonstrují zničující sílu anomálií, na něž budeme zřejmě opět narážet na každém kroku. Nechybí ani osvědčené pohazování šroubem, které pomáhá tato smrtelně nebezpečná místa lokalizovat.

Z ukázky dýchá parádní atmosféra, v navozování tísnivých pocitů jsou ukrajinští vývojáři mistři oboru. S chystaným pokračováním chtějí doručit plnohodnotný open-world, což má dle autorů podtrhnout zážitek při prozkoumávání světa. K tomu navíc slibují, že půjde o jeden z největších otevřených světů s postapokalyptickou tematikou. Hru pohání Unreal Engine 4.

Zatím neznáme konkrétní datum vydání, musíme si tedy vystačit s informací z roku 2018, kdy autoři naznačovali, že hra vyjde v roce 2021. Těžko ale říct, zda se jejich plány nezměnily. Letošní rok ale s největší pravděpodobností nestihnou. S.T.A.L.K.E.R. 2 je zatím potvrzen pro platformy Xbox Series X a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama