Forza Motorsport 8 nabídne RT při 60 FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Motorsport 8 nabídne RT při 60 FPS

Forza Motorsport 8 nabídne RT při 60 FPS

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 7. 2020 07:41 4
Reklama

Zatímco v případě Halo Infinite jsme mohli mluvit o jistých rozpacích z next-genu, u oficiálně odhalené Forzy Motorsport 8 nemáme pochyby žádné. První trailer ukázal neuvěřitelné záběry přímo z enginu, až pedantsky detailní Laguna Seca a autoři slibují technologii ray-tracingu při 60 snímcích za vteřinu.

Samotný trailer bohužel nepřinesl příliš velké množství samotného závodění, to ale není u série Forza nic neobvyklého. Naopak jsme si mohli z detailu prohlédnout závodní speciály, které se posouvají od těch nepřirozeně vyleštěných plastikových modelů ke skutečným, od oleje umatlaným a ostrým závoděním opotřebeným strojům.

Stejně jako konkurenční Gran Turismo 7 cílí i Forza Motorsport 8 na vysokou míru detailů a do poslední součástky propracované vozy. Napomoct mu k tomu může i to, že nevyjde na Xbox One, v seznamu podpory jsou pouze platformy PC a Xbox Series X. Autoři z Turn 10 tak nejsou nijak omezováni výkonem zastaralého hardwaru a mohou plně těžit z toho aktuálního.

Datum vydání zatím neznáme, a Phil Spencer upozornil fanoušky, že je hra v poměrně rané fázi vývoje. Dočkat bychom se však mohli například na konci příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama