Odhalena kniha náčrtů ze série Mass Effect
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalena kniha náčrtů ze série Mass Effect

Odhalena kniha náčrtů ze série Mass Effect

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 7. 2020 08:45
Reklama

Série Mass Effect se zdá už jako zapomenutá, nebo spíše opuštěná, protože herní komunita by nejraději na poslední díl s podtitulem Andromeda zapomněla. Ale dost možná se na hráče něco chystá – na Amazonu se totiž objevila kniha The Art of the Mass Effect.

Rozšířená edice by měla nabídnout stovky nikdy neviděných prací a různých návrhů z celé série Mass Effect. „Obsahuje spoustu nového materiálu z DLC pro všechny tři hry – včetně Lair of the Shadow Broker z Mass Effect 2 a oblíbeného Citadel z Mass Effect 3. Zažijte mimozemšťany, planety, lodě a technologii, která definovala toto ikonické sci-fi, a to s vývojáři, kteří vás provedou od prvních náčrtů po finální rendery.“

Objevení knihy fanouškům nahrává na spekulace, které se samozřejmě objevují u všeho možného. Ty hovoří o tom, že studio BioWare pracuje na remasteru původní trilogie Mass Effect, čemuž nahrávali i zveřejněné koncepty od Casey Hudsona, člena týmu pracujícím na sérii Mass Effect. Hráči si dokonce myslí, že by vydání knihy – stanovené na 23. února 2021 – mohlo poukazovat i na vydání remasterované série.

Odhalena kniha náčrtů ze série Mass Effect
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama