Cross-play v DbD pouze pro tři platformy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cross-play v DbD pouze pro tři platformy

Cross-play v DbD pouze pro tři platformy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 7. 2020 09:47
Reklama

Dead by Daylight, asymetrická multiplayerová hororová hra od studia Behaviour Studios, si mezi hráči našla velké zalíbení. Kompetitivnost a velká možnost zlepšování se nalákala tvrdou skvadru hráčů, která se u titulu udrží dlouhodobě. Dokazují to i statistiky na Steamu – i po třech letech se průměrný počet hráčů neustále zvyšuje, a v současné době se drží na 45 tisících.

Vývojáři tak oznamují, že mají pro své fanoušky připravený cross-play a cross-progression. Stinnou stránkou je to, že bude pouze mezi třemi platformami, a to Nintendo Switch, Steam a Google Stadia. Zde si hráči budou moct užívat jak společné hraní, tak ukládání svého postupu hrou.

Pochopitelně by hráči stáli i o cross-play s konzolemi, to ale dle vývojářů zatím není možné, i když přesný důvod nezveřejnili. Stále se o zpřístupnení budou snažit, ale rozhodně nemohou zaručit, že se to do budoucna povede.

„Víme, že někteří naši hráči jsou aktivní na několika platformách, a cross-progression je jedno z hlavních přání naší komunity. Velice rádi tak oznamujeme, že tato služba bude dostupná pro Steam, Stadii a Switch, a to v září. Zatím ale nemůžeme zpřístupnit cross-progression na ostatních platformách a také nemáme garanci toho, že se tak stane. I přes to, jelikož víme, že je to přání komunity, se budeme snažit to uskutečnit.“ Toto tvrzení je zvláštní, a to hlavně po tom, co i PlayStation potvrdil, že bude vývojářům nově zcela otevřen co se hraní mezi platformami týče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama