Trailer na Hellblade 2 prý běžel real-time
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na Hellblade 2 prý běžel real-time

Trailer na Hellblade 2 prý běžel real-time

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2020 13:02 4
Reklama

Když přišlo oznámení Xbox Series X, společně s ním jsme se také dočkali zajímavého traileru na pokračování Hellblade, respektive Senua’s Saga: Hellblade 2. Ten kromě vlastního zpracování písničky In Maidjan od skupiny Heilung zaujal také grafickým zpracováním. To ale nemusí být daleko od toho, jak bude hra vypadat ve skutečnosti.

Zatímco my se nyní připravujeme na mezigenerační hry, Hellblade 2 bude čistě pro Xbox Series X a PC, může tak využít kapacity nové generace. Už tehdy jsme se dočkali tvrzení, že trailer byl in-engine. Jak ale nyní tvrdí Epic Games, vedle toho byl i real-time.

Studio na konferenci Unreal Fest Online dělalo prezentaci ohledně Unreal Enginu a realistického pojetí lidských postav. Zde došlo i na postavy a jejich "unmatched real-time character quality", tedy kvalitu během real-time renderování - a právě Senuu z traileru na Hellblade 2 dává prezentující jako „velmi dobrý příklad“ a ti, kteří neví, o co jde, by se na něj prý měli podívat.

Je tedy skutečně možné, že Unreal Engine 5 skrývá spoustu překvapení a potenciálu. Už demo, které Epic Games ukazovalo, bylo skutečně působivé. Jestli Ninja Theory dokáže vytvořit podobné kreace se přesvědčíme až novinka vyjde, což zatím není jisté kdy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama