Show Xboxu bude hodina jen o hrách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Show Xboxu bude hodina jen o hrách

Show Xboxu bude hodina jen o hrách

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2020 17:42 11
Reklama

Po show v květnu, která se pro spoustu fanoušků a hráčů zdála jako zpackaná, se Microsoft za týden vrací s novým streamem Xbox Games Showcase. Spekulace hovořili o spoustě překvapivých oznámení i tzv. „noci mic-dropů“, a samotný Microsoft láká na posunutí průmyslu.

Velmi zajímavé je tvrzení, že ta spousta her od Xbox Game Studios, na kterou se máme těšit, budou podporovat služby, které staví hráče na první místo – tedy jak Xbox Game Pass, tak Smart Delivery. K tomu všemu pak sedí i tvzení Aarona Greenberga, který na svém Twitteru řekl, že červencová show se soustředí pouze na jedno – a to jsou hry. Žádný byznys, žádná zařízení ani novinky s nima spjaté. Pouze hry. A jak ukazuje tvrzení nahoře, skutečně se máme těšit pouze na 1st party hry.

Kromě toho Greenberg tvrdí, že celé Xbox Games Showcase potrvá přibližně hodinu. Zatím víme, že se dočkáme prvního pohledu na kampaň Halo Infinite. Možná nová Forza, informace o Hellblade 2, Grounded – ale co dále? To se musíme nechat překvapit. Už 23. července v 18:00.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama