Kouzelnický Spellbreaker bude F2P
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kouzelnický Spellbreaker bude F2P

Kouzelnický Spellbreaker bude F2P

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2020 11:28
Reklama

I když se zdá, že battle royale titulů je, i vzhledem k nově vydanému Hyper Scape, na trhu dost, stále je zde (očividně) prázdné místo, které vyplní titul Spellbreak od studia Proletariat. Vývojáři nově oznámili, že hra bude při vydání F2P, a cílí na cross-play v den vydání.

Dnes se už zdá, že F2P model je u battle royale her téměř samozřejmostí. U Spellbreak to ale nebylo od začátku jisté, a s tímto oznámením jsme se také dočkali nového traileru, který ukazuje i několik gameplay záběrů ze hry, a tedy také to, čím chce oslnit.

Ve Spellbreaker se totiž převtělíme do čarodějů, kteří si své místo vítěze nezískají pomocí útočných pušek, ale kouzel. Ty vypadají celkem efektně, a dělí se na 6 různých typů, respektive kouzelníků – Pyromancer, Stoneshaper, Toxicologist, Conduit, Tempest a Frostborn.

Je otázkou, jak na toto oznámení budou reagovat fanoušci hry – dříve totiž bylo možné zakoupit si Founder’s balíčky, které umožnili přístup do alpha a beta testování, kosmetické předměty a herní měnu. My se ale na vydání,  které zatím nemá stanovené datum, celkem těšíme. Hra vyjde na PC, PS4, XONE a Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama