Flight Simulator má i krabicovou verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Flight Simulator má i krabicovou verzi

Flight Simulator má i krabicovou verzi

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2020 10:17 1
Reklama

Dnes už asi nikoho nepřekvapí to, když nová hra požaduje na disku více než 100 GB místa. To se ale většinou pojí s tím, že hru nedostanete na disku, ale stahujete jí ze serverů vydavatele. Pokud ale máte pomalý internet, může se z této činnosti, pro někoho trvající možná pár hodin, stát několikadenní mučení.

Microsoft ale jde svým hráčům vstříc, a společně se společnosti Aerosoft se rozhodl vytvořit fyzickou verzi Microsoft Flight Simulatoru. Kromě manuálu, který se už dnes moc nevidí, dostanete v krabičce celkem 10 DVD, na kterých se nachází 85 GB určených pro instalaci.

I přes to samozřejmě zůstává povinnost vyhradit si 150 GB, které po dekompresi vzniknout, jak ale samotný Aerosoft tvrdí, „fyzická verze umožní lidem s pomalejším internetem získat simulátor bez stahování obsahu.“ Většinu pak tvoří svět, který se ve Flight Simulatoru objevuje.

Ani vlastnictví krabicové verze vás ale neušetří nutnosti hrát online, jelikož velká část hry je stále závislá na stabilním připojení. K dispozici bude jak standardní edice za 70 euro, tak prémiová verze za 130 euro.

Flight Simulator má i krabicovou verzi
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama