Detaily o třídách v SW: Squadrons
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o třídách v SW: Squadrons

Detaily o třídách v SW: Squadrons

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 7. 2020 10:53 3
Reklama

Star Wars: Squadrons asi neplánovaně bylo tím nejzajímavějším, co jsme se v rámci letošního EA Play dozvěděli. Ne nutně je to ale špatně – EA chce přinést hru, která nemá na současném trhu velké zastoupení, a to rychlou střílečku s vesmírnými letouny.

A těch bude ve hře hned několik, jak prozrazují nové informace od vývojářů. Dočkáme se celkem 4 class, pro každou z nich je pak určena jedna loď. Bojové lodě Republiky a TIE reaper mají ochranný štít, zbylé TIE lodě zase mohou energii přetransformovat do motorů nebo laserů, což jim dodá náležité bonusy.

Co se class týče, jde o takové klasiky v multiplayerových hrách. Fighter-class je vyrovnaná skupina schopná jak bojovat, tak se rychle pohybovat a snese i několik zásahů. Interceptor-class jsou lodě určené čistě pro souboj – rychlost a lasery dovolují rychlý zásah a opět rychlý útěk, pokud se ale na ně někdo zaměří, končí.

Bomber-class, jak už napovídá, jsou lodě určené pro bombardaci nepřátelských hlavních lodí. Dokážou vydržet hodně poškození a hodí se do předních linií. Všechno je zakončeno support-classou, která opravuje a doplňuje své spolubojovníky. Mimo to ale supporti dokážou umístit tractor beams, které zpomalí nepřátele, nebo miny, které dělají to, co miny většinou dělají. Pokud vás Squadrons lákají, nemusíte dlouho čekat – hra vychází už 2. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama