PUBG se má hrát i za 20 let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG se má hrát i za 20 let

PUBG se má hrát i za 20 let

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 7. 2020 12:18 1
Reklama

PUBG bylo a stále je ikonou battle royale žánru, která ale pomalu upadá. Je to i díky špatným rozhodnutím vývojářů, kteří hru, alespoň dle fanoušků, sice upravovali, ale na zásadní chyby se nesoustředili. Z nejhranější hry na Steamu se tak počty hráčů dostávají dolů, a nyní činí průměr za červen 230 tisíc hráčů.

Jak ale zmiňuje ředitel studia PUBG Madison, vývojáři chtějí, aby si hráči hru zapnuli i po 20 letech. „Toto je hra, kterou chci, aby si hráči zapnuli i za 20 let, chceme nadále vyprávět příběhy. Chceme přinášet čerstvý a nový zážitek. Nemyslím si, že je to nemožné.“ Po diskuzi nad tím, co vývojáři udělali se Sanhokem a tedy také to, že chtějí neustále vylepšovat hru a udělat jí přístupnější, se Madison pozastavil i nad tím, jak se hra posunula.

„Kdybych našel video PUBG z roku 2017… vypadá to jako úplně jiná hra. Bylo by to jednoduché, jen prodávat skiny a nedávat zdroje do vylepšování stability, vylepšování jízdního modelu, zbraní – toto jsou věci které děláme, aby byl základ hry lepším a lepším…. Když jsme vyvíjeli Sanhok, náš první úkol bylo to, aby se to chovalo lépe, než starý Sanhok. Hráči nebudou hrát nový zajímavý obsah, pokud se bude hrát hůře. Tato hra je jiná než ta, když Sanhok vyšel poprvé. Takže bych hráče poprosil – ty, kteří odešli před půl rokem, nebo rokem – aby přišli nejen za Sanhokem, ale také vylepšeními, které jsme udělali pro zbytek hry.“ Kromě tohoto rozhovoru pak PUBG přineslo i zprávu, že překonalo další prodení milník, a to 70 milionů kopií. Jaký vy máte názor na PUBG?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama