MLB 20 umožní zápasy zkrácené sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MLB 20 umožní zápasy zkrácené sezóny

MLB 20 umožní zápasy zkrácené sezóny

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 7. 2020 11:16
Reklama

Pandemie koronaviru v podstatě zastavila všechen zámořský sport, a ovlivňuje to i jeho virtuální zpracování. Pozastavení lig NHL, NFL, NBA a MLB do určité míry znemožnily provozování oblíbených online služeb spojovaných s živými aktualizacemi soupisek, forem a vlastností hráčů v korespondujících hrách. Teď se ale věci konečně začínají měnit.

23. července se totiž rozběhne baseballová MLB ve své zkrácené podobě. Do 27. září každý tým odehraje 60 zápasů (místo obvyklých 162) proti devíti soupeřů z jejich nebo blízkých divizí, aby se zamezilo přebytečnému cestování.

Herní zpracování MLB The Show 20 z dílen Sony Interactive Entertainment na to reaguje novými aktualizacemi hry. Vrací se pravidelné aktualizace soupisek, které budou vzhledem k krátké a vysoce intenzivní sezóně probíhat na týdenní bázi. Totéž platí i pro Topps Now nabízející nejlepší momenty uplynulého hracího týdne a vrací se i měsíční ceny odemykající nejhodnotnější kartičky hráčů ve formě

Hlavní změnou však je, že v režimu Play Now Live hra nabídne živé pokrytí nově navržené sezóny, hráči tedy budou moct hrát společně s tím, jak probíhají skutečné zápasy. V tomto případě ale mluvíme o klasickém režimu “rychlé hry”, bohužel tedy autoři nenabídnou například režim sezóny se zkráceným kalendářem. Taktéž nedojde k dalším úpravám autenticity, ve hře se tak nepromítne například absence fanoušků na stadionech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama