Halo 3 probudilo zájem o MCC, slaví úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo 3 probudilo zájem o MCC, slaví úspěch

Halo 3 probudilo zájem o MCC, slaví úspěch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 7. 2020 11:32 1
Reklama

Včerejší vydání třetího dílu populární sci-fi střílečky Halo na počítačích se setkalo s úspěchem. Halo 3 podstatně nakoplo statistiky hraní kolekce Master Chief Collection, dostalo jak kolekci, tak svou sólo edici na nejvyšší příčky žebříčku prodejů a sbírá velmi kladné reakce hráčů.

Dle vlastních statistik Steamu dosáhla v peaku Master Chief Collection zhruba 55 tisíc souběžně hrajících hráčů, což ji řadí po bok evergreenů jako je Rocket League, Warframe nebo Team Fortress 2. Na skutečné giganty online hraní Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 a PUBG ji nicméně pár stovek tisíc aktivních hráčů stále chybí. 

Halo 3 a Master Chief Collection ale slaví úspěch i v prodejích. Dle současného žebříčku zabírají čtvrtou (MCC) respektive sedmou (Halo 3) příčku. Lépe se prodává jenom nově vydaná PC verze Death Stranding, Far Cry 5 a shoot’em’up Neo Abyss. Před Halo 3 se pak vklínilo ještě Sea of Thieves a variace Animal Crossing s krkolomným názvem STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town.

Sociální sítě také postupně plní videa a reakce na port hry, který je podle všeho velmi zdařilý. Oproti předchozím vydáním Halo: Combat Evolved Anniversary a Halo 2 Anniversary nabízí velmi optimalizovaný technický stav, netrpí žádnými problémy s designem zvuku a animací a téměř plně pracuje s odemčeným frameratem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama