Zapojte se do diskuze v hPodu #752
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #752

Zapojte se do diskuze v hPodu #752

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 7. 2020 16:45 3
Reklama

Tentokrát neobvykle časně zveme posluchače k diskuzi v další epizodě podcastu hPod. Tento týden natáčíme neobvykle ve středu a pochopitelně dopodrobna rozebereme události posledních dnů a hodin. Co to pro tentokrát bude?

Pochopitelně se bude diskuze točit kolem streamu/akce Ubisoft Forward, kterou francouzský vydavatel nahradil tradiční konferenci letos neprobíhající E3. Emoce a názory tedy padnou na konto Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla, Hyper Scape i nově oznámeného šestého dílu Far Cry. Kromě toho se ale podíváme do vzduchu, blíží se totiž vydání Microsoft Flight Simulator a pobavíme se o našich očekáváních spojených s touto, technicky až téměř neuvěřitelnou hrou.

Potenciál k diskuzi má i samotné složení diskutujících. Vedle Tadeáše se totiž objeví dynamické duo Kuba - Zdeněk, které po delší době jistě přinese spoustu nových zážitků, názorů a dynamiky. Možná se objeví i David Plecháček, ale nechme se překvapit.

Se svými dotazy, připomínkami a názory se můžete zapojovat až do zítřejšího pozdního odpoledne, začátek natáčení je stanoven na 15:00. Využít můžete tradiční kanály v podobě diskuze zde pod novinkou, fóra Hrej.cz, nebo, v nejlepším případě, adresy podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY.

Budeme se těšit tradičně v pátek večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama