Skull & Bones se údajně dočkalo rebootu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skull & Bones se údajně dočkalo rebootu

Skull & Bones se údajně dočkalo rebootu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 7. 2020 09:17 2
Reklama

Je to už pár let, co se na E3 v rámci konference Ubisoftu objevil projekt Skull & Bones. Ten měl navázat na velmi úspěšný a fanoušky oblíbený systém brázdění moří z Assassin’s Creed, který se měl osamostatnit, rozšířit a z konceptu a pouze části hry udělat celou hru včetně upravitelných lodí, soubojů PvP a velkým oceánem pro prozkoumávání.

Jenže se hrou jsou od oznámení interní problémy. Plány byly velké – dokonce se pracovalo na televizním seriálu. Vydání bylo původně naplánováno na konec roku 2018, ale po několika odkladech a posledním určení vydání ve fiskálním roce 2021 jsme se nedočkali zmínky ani na Ubisoft Forward.

S vysvětlením nyní přichází web VGC, který na základě svých zdrojů z vývoje tvrdí, že Skull & Bones se nepodařilo vydobýt si svou pozici v portfoliu Ubisoft her. Koncept se neustále měnil, až se Ubisoft Singapore rozhodl celý projekt restartovat a upustit od modelu prémiových her, jako je to v případě ostatních open-world titulů studia.

VGC, respektive zdroj, tedy tvrdí, že se Skull & Bones přesunule k live-service modelu. Svět má mít úkoly postavy i příběh, které se budou drasticky měnit a vyvíjet postupem času, a to podle komunity. Opět se má jednat o inspiraci konkurenčním Fortnite.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama