New World se odkládá na jaro 2021
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka New World se odkládá na jaro 2021

New World se odkládá na jaro 2021

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 7. 2020 08:29 2
Reklama

Amazon se očividně ve vývoji svých her trochu trápí. Není to tak dávno, co jsme vás informovali o problémech se hrou Crucible, která přibližně měsíc po svém vydání zamířila po rozhodnutí vývojářů zpět do uzavřené bety, kde se bude zjištovat, jak si získat zájem hráčů.

Amazon má ale v rukávu jinou, mnohem diskutovanější hru. Tou je nadcházející MMORPG New World, které má přinést několik novinek a změn do tohoto žánru. Jak se ale zdá, ani zde si není Amazon, respektive vývojáři z Amazon Game Studios a Double Helix Games, úplně jistí a hru tak opět odkládají.

Dle zprávy na Twitteru se chtějí vývojáři soustředit na dodělání hry v rámci mid a endgame obsahu, aby hráči pocítili kompletní pohlcující zážitek, a věděli, že jejich studio stojí za kvalitním a dlouhotrvajícím gameplayem. Z původního data 25. srpna se tak dostáváme na jaro příštího roku.

I tak bychom ale měli hru vidět v akci. V původní datum vydání se totiž spustí beta testování pro ty, kteří se zaregistrovali, hru si zakoupili nebo už jsou testery v alpha verzi. Amazonu tak zbývá poslední hra, kterou je nová verze Pac-Mana, kterou budeme moct hrát prý přímo na Twitchi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama