Watch Dogs Legion vyjde v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs Legion vyjde v říjnu

Watch Dogs Legion vyjde v říjnu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 7. 2020 09:16 4
Reklama

Včerejší Ubisoft Forward přinesl i několik zajímavých informací a zejména gameplay záběrů z nadcházejícího Watch Dogs Legion. Celá show okolo této hry začala krátkým cinematic trailerem, který ukazuje, jak je na tom Londýn ve hře – každý váš krok je sledován a buď se podvolíte, nebo budete bojovat.

Ubisoft následně ukázal i dvojici gameplay videí, kde šlo zejména o ukázku onoho prvku hry, nad kterým původně stál rozum – rekrutování jakékoliv postavy ve hře. První z nich ukazuje i misi přímo v Tower of London, a to s přístupem tří různých postav.

Zatímco prvním naším rekrutem je dělník, který používá tvrdou sílu i pomoc svého nákladního dronu, následovat může například hackerka dronů nebo sama policistka, která se bez problému dostane přímo do nitra Tower of London. Podobným způsobem, ale tentokrát s komentářem, vás postupem mise provede i druhé video.

To vše nakonec zakončilo oznámení data vydání, které je stanoveno na 29. října, a to na PC, PS4, PS5, XONE, XSX a Stadii. Jak se vám Watch Dogs líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama