PES 2021 vyjde jen jako aktualizace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2021 vyjde jen jako aktualizace

PES 2021 vyjde jen jako aktualizace

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 7. 2020 12:55 4
Reklama

Nehráči sportovních her často jednotlivé ročníky posměšně označují za pouhé “aktualizace” těch předchozích. A v případě letošního pokračování fotbalové série Pro Evolution Soccer budou mít zřejmě pravdu, eFootball PES 2021 s nejvyšší pravděpodobností vyjde jen jako aktualizace předchozího ročníku. Alespoň to naznačuje již smazaný listing na Microsoft Store.

“Novinka” by měla být dostupná za nižší cenu, nenabídne ale logicky žádný grafický ani hratelnostní pokrok. Největšími přírůstky tedy budou logicky aktualizované soupisky a licencované pokrytí evropského šampionátu naplánovaného na příští rok. Už nyní ale můžeme počítat s tím, že ve hře neuvidíme milánské velkokluby AC a Inter, společnost Konami totiž přišla o jejich licenci. Naopak stále drží exkluzivní práva na ztvárnění turínského Juventusu a mezi další podrobně zpracované kluby (včetně licencovaných stadionů) patří nadále Barcelona, Bayern nebo Schalke.

Aktualizace by dle informací taiwanské ratingové komise měla dorazit na PC, Xbox One i PlayStation 4. Přesné datum zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama