MS Flight Simulator dorazí na PC v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS Flight Simulator dorazí na PC v srpnu

MS Flight Simulator dorazí na PC v srpnu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 7. 2020 15:05 3
Reklama

Od nasednutí do kokpitů letadel nás dělí jen něco málo přes měsíc. Společnost Microsoft oznámila, že připravovaný letecký simulátor Microsoft Flight Simulator 2020 přistane na discích našich počítačů už 18. srpna. Tedy, abychom s těmi disky byli přesní, tam může jeho instalace přistát už nyní.

Dnes byly spuštěny předobjednávky a možnost stahování s instalací. K dispozici jsou celkem tři edice, které se liší především nabídkou ručně modelovaných letišť a letounů. Nejdražší prémiová edice nabídne oproti ostatním například londýnské Heathrow a Frankfurt Airport, ze strojů pak Boeing 787-10 Dreamliner. Deluxe edice pak oproti standardní například O’Hare v Chicagu, amsterdamský Schiphol a letoun Cessna 172 Skyhawk. 

Ve standardní edici (1789 Kč) dostanete ve výsledku 30 detailních letišť a 20 letadel, v Deluxe (2299 Kč) 35 a 25 a v prémiové (3099 Kč) celkem 40 letišť s třiceti letouny. Zbytek světových letišť (včetně Letiště Václava Havla a Letiště Bratislava) je vytvořeno automaticky z dat Bing. Základní hra bude k dispozici skrze službu Xbox Game Pass for PC. 

Microsot Flight Simulator má nabídnout dechberoucí grafické zpracování, podrobně vytvořenou repliku celé planety Země, dynamické počasí i relativně živý povrch včetně zvířat. Skutečnost uvidíme už 18. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama