Unikly informace o chystaném Far Cry 6
i Zdroj: Ubisoft / Far Cry 6 press kit
Novinka Unikly informace o chystaném Far Cry 6

Unikly informace o chystaném Far Cry 6

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 7. 2020 11:56 20
Reklama

Bohužel, Ubisoftu nám začíná pomalu být opravdu líto. Je to pár dní, co se na internet dostaly záběry z Assassin’s Creed Valhalla, a to rovnou dvakrát. I přes snahu zamést gameplay pod koberec se to samozřejmě nepodařilo, a záběry se na YouTube neustále reuploadují. A máme tu další únik.

Tentokrát za to nemůže náhodný internetový kolemjdoucí, ale obchod PlayStation Network pro Hong Kong. Ten zveřejnil spekulované pokračování série Far Cry 6, a to jak obrázek, tak popis samotné hry. Na to, že se jedná o obrovský únik hry, o které jsme ještě neměli informace, byla stránka na obchodě celkem dlouho.

„Vítejte na Yara, tropickém ráji zamrznutém v čase. Jakožto diktátor Yary se Anton Castillo snaží jakýmkoliv způsobem navrátit svůj národ zpět na výsluní, a to společně se svým synem Diegem, který následuje jeho krvavé stopy. Jejich útlak následně vyvolal revoluci.“

„Hrajte za místního Yarana Daniho Rojase a staňte se partyzánským bojovníkem za osvobozením národa. Bojujte proti Antonovým jednotkám na největší mapě Far Cry vůbec, a to napříč džunglí, plážemi a Esperanzu, hlavní město Yary. Vezměte si provizorní zbraně, vozidla a Amigos, nové kámoše pro najmutí, kteří spálí tyranský režim.“ Produktová stránka pak ukazuje i datum vydání, které má být stanoveno na 18. února příštího roku a z obrázku také poznáváme, že se ve hře setkáme s hercem Giancarlo Esposito, známého například z Breaking Bad.

Unikly informace o chystaném Far Cry 6
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama