EGS nabídne tři hry zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EGS nabídne tři hry zdarma

EGS nabídne tři hry zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 7. 2020 11:22
Reklama

Prázdniny jsou v plném proudu, a pokud náhodou patříte mezi ty šťastlivce, kteří nemusí pracovat, nebo si zkrátka chcete během parných dnů zaskočit do věznice, ze které musíte utéct, nebo si s kamarády postřílet několik stovek zombie, Epic Games Store si pro vás přichystal opět dáreček v podobě her zdarma.

Prvním titulem je The Escapists 2, kde se v roli vězně musíte, pochopitelně, z vězení dostat. Pomocí zvyšování statů jako je síla nebo vědomosti si můžete ve věznici získat náležitý respekt a navodit vztahy, díky kterým se dostanete k utajovanému kontrabandu. S tím pak můžete spustit vzpouru, nebo si vykopat tunel.

Následně si můžete vyzvednout také Killing Floor 2, multiplayerovou střílečku, kde se společně se svými kolegy snažíte skrze hordy zombie prostřílet úrovní a dostat se až na samotný konec. Poslední v nabídce je Lifeless Planet, indie hříčka o ztraceném astronautovi.

Epic Games Store si chce trojitým rozdáváním napravit reputaci po minulých týdnech, během kterých jim hry, respektive jejich vyzvednutí moc nefungovalo. O to lépe se pak máme my, hráči. Pokud máte o nějakou z her zájem, zamiřte na stránky EGS, kde si hry můžete vyzvednout až do příštího čtvrtka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama