Valorant nabídne Ultra skiny za 100 dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valorant nabídne Ultra skiny za 100 dolarů

Valorant nabídne Ultra skiny za 100 dolarů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 7. 2020 08:22 6
Reklama

Můžete hře, která je zdarma, vlastně vyčítat to, že nabízí velmi drahé věci, a to ještě pokud jsou pouze vizuálního charakteru? Když se podíváme na reakce fanoušků hry Valorant, je vidět, že ani oni sami neví. Na jednu stranu hra nabízí zážitek zcela zdarma, který není po hratelnosti ovlivněn ničím, co si můžete koupit. Na druhou stranu ale nyní vývojáři oznámili set 4 skinů na zbraně, který se bude prodávat lehce pod 100 dolary.

Nová kolekce skinů Ultra má být tou nejlepší a nejhezčí kolekcí skinů, které si ve Valorantu budou moct hráči koupit. Kromě animací a speciálních efektů budou totiž také stát prémiovou cenu. První přírůstek do rodiny Ultra skinů se jmenuje Elderflame, tedy dračí set pušky, odstřelovačky, pistole a nože. Jeho cena je sice 9900 VP, hráči si ale musí ve finále zakoupit poslední nabízený balíček speciální měny, který se prodává za 100 dolarů, tedy 2300 korun.

I když se může zdát cena jako velice divoká, můžeme porovnávat i s ostatními tituly. Hned League of Legends taktéž nabízí speciální edici Ultimate skinů s vlastním dabingem, speciálními efekty i měnícím se skinem v průběhu hry. Ty se cenou, vzhledem k cenám nabízených balíčků, pohybují okolo 750 korun. Apex Legends zase nabízí speciální Heirloom sety, které se ale zpřístupní až po zakoupení nebo otevření všech předchozích setů. Jejich ceny se také pravidelně pohybovaly nad hranicí 2 tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama