Ninja nejspíše zamíří na YouTube
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ninja nejspíše zamíří na YouTube

Ninja nejspíše zamíří na YouTube

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 7. 2020 11:18 5
Reklama

I když se nemusíte pohybovat okolo streamerské komunity a události v ní, dost možná vás v minulých týdnech neminulo ukončení platformy Mixer, kterou vlastnil Microsoft. S ní se také pojí dva velké kontrakty, kdy za desítky milionů dolarů Mixer odkoupil velké tváře konkurenčního Twitche – Ninju a Shrouda. Jejich příběh ale nekončí.

Tyler „Ninja“ Blevins se i přes přechod na Mixer a tím pádem úbytkem fanoušků stále považuje za hvězdu Fortnitu, není tedy divu, že streamerskou kariéru ještě nechce zabalit. Bohužel ale svou neopatrností nejspíše prozradil, kam zamíří jeho další kroky – na YouTube totiž naplánoval testovací stream, který ale nebyl soukromý, nýbrž pro všechny.

Když k tomu připočteme i tweet Blevinsovi manželky a manažerky o „zábavném týdnu“, je dost pravděpodobné, že se brzy dočkáme oznámení Ninjovi YouTuberské dráhy. I když tato platforma je stále upozaděna Twitchem, každý měsíc nabírá na sledovanosti. Nedávno si YouTube pojistil streamování největšího YouTubera PewDiePie nebo esportové turnaje Overwatch ligy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama