Remake Mafie se odkládá na září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Mafie se odkládá na září

Remake Mafie se odkládá na září

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 7. 2020 14:53 2
Reklama

UPDATE: 

Hangar už oficiálně vydává tiskovou zprávu. Důvodem je prý pandemie COVID-19, která zapříčinila náročnější dotažení vývoje do konce. „Tento projekt byl pro nás od začátku koníčkem. Řada našich vývojářů pomáhalo vytvořit původní hru Mafia a my všichni jsme se zavázali, že vytvoříme aktualizovaný zážitek, který bude té nadčasové klasice dělat čest. Vážíme si vaší trpělivosti a pochopení, zatímco se snažíme udělat ze hry Mafia: Definitive Edition co možná nejlepší zážitek pro všechny naše fanoušky po celém světě.“

Ukázky ze hry se máme dočkat za dva týdny, už nyní ale máme k dispozici krátký teaser na hru.


Vypadá to, že tento rok se skutečně žádná hra nestihne v původním vydání. A tento případ, jak se zdá, platí i pro 2K s remasterem první Mafie. I když se zatím neobjevila oficiální zpráva nebo potvrzení, oficiální stránka ukazuje, že Mafia: Definitive Edition vyjde až 25. září.

Pro připomenutí bylo původní datum vydání stanoveno na 28. srpna. Problémy možná naznačovalo už odložení gameplay videa z remaku. Na oficiální komentář a důvod odložení si zatím musíme počkat, pravost obrázku si ale můžete zkontrolovat sami na oficiálních stránkách.

Mafia: Definitive Edition poběží na aktualizovaném enginu pohánějícím třetí díl a vychází 28. sprna tohoto roku. Vedle sólo edice je dostupná i v rámci kompilace Mafia Trilogy, která na všech platformách odemkne remaster dvojky a kompletní kolekci trojky. Kromě přepracované grafiky přijde i změna jízdního modelu nebo přepracované ulice.

Remake Mafie se odkládá na září
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama