Fallout se dočká seriálové adaptace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout se dočká seriálové adaptace

Fallout se dočká seriálové adaptace

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 7. 2020 05:52 1
Reklama

Značka Fallout je bezesporu skvělým materiálem pro seriál. V minulosti se o něm často diskutovalo, řada fanoušků postapokalyptického RPG by něco takového jistě uvítala. Příběhy z radiací promořené pustiny se na televizních obrazovkách skutečně objeví. Server Variety potvrdil, že seriál vzniká pod hlavičkou Amazonu.

Produkce se chopili Jonathan Nolan a Lisa Joy, tvůrci populárního Westworldu. Fallout označili za jednu z nejlepších herních sérií. Oba jsou velmi nadšeni, že mohou spolupracovat s Toddem Howardem a dalšími lidmi z Bethesdy.

Todd Howard dohlížel na poslední tři díly série, na seriálu bude spolupracovat v pozici výkonného producenta. „Za poslední dekádu jsme zkoumali různé možnosti, jak přenést Fallout na obrazovky. Od momentu, kdy jsem před několika lety poprvé mluvil s Jonathanem a Lisou, bylo jasné, že právě oni a jejich tým ze studia Kilter jsou ti praví. Jsme velcí fanoušci jejich práce a nemůžeme se dočkat, až se s nimi pustíme do práce,” okomentoval Howard čerstvé oznámení. Na pozici výkonného producenta budou figurovat také Athena Wickham z Kilter Films a James Altman z Bethesdy.

Opřít se v tvorbě seriálu o herní předlohu je poslední dobou velmi oblíbené. Autorům se samozřejmě více vyplatí postavit nový seriál na základech dobře známé značky, než aby vytvářeli něco úplně nového. Především si výrazně navyšují publikum. Za připomenutí stojí třeba nevídaný úspěch seriálového Zaklínače. Momentálně se pracuje také na adaptaci The Last of Us.

Seriál by měl zachovat drsnou atmosféru namíchanou s ironickým humorem, na detailnější informace si však budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama