Esposito zřejmě pracuje na Far Cry 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Esposito zřejmě pracuje na Far Cry 6

Esposito zřejmě pracuje na Far Cry 6

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 7. 2020 08:34 1
Reklama

V posledních dnech se objevilo hned několik zpráv informujících o tom, že Giancarlo Esposito, hvězda seriálů Breaking Bad a Better Call Saul, pracuje na dosud neoznámené velké hře. A dle informací webu Gamereactor tyto informace úzce souvisí se spekulacemi o připravovaném lineupu Ubisoftu, Esposito totiž zřejmě ztvární jednu z postav příběhu Far Cry 6.

Celkově tak do sebe situace pěkně zapadá. Informace o možném pokračování Far Cry, odhaleném během akce Ubisoft Forward za necelé dva týdny, se objevovaly poměrně často. Zároveň Esposito v rozhovoru pro web Collider odhalil, že jeho posledním zaměstnáním je jistá velká hra, o které nemůže mluvit. Také upozornil na to, že vyzkoušel úplně jiný formát hraní, než kdy předtím.

Giancarlo Esposito se již v souvislosti s hrami jednou před kamerou objevil, šlo ale jen o krátkometrážní hraný snímek - reklamu na Payday 2. Je samozřejmě předčasné vynášet jakékoliv soudy, pokud se však spekulace potvrdí, Esposito zřejmě propůjčí tvář a hlas hlavnímu záporákovi, což je role, na které série Far Cry dlouhodobě staví. Zajímavostí je, že by se Esposito stal již druhým hercem ze seriálu Better Call Saul, který se ve Far Cry objeví, prvním byl Michael Mando v roli ikonického Vaase v třetím díle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama