Creaks od Amanity vyjdou v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Creaks od Amanity vyjdou v červenci

Creaks od Amanity vyjdou v červenci

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 7. 2020 06:00
Reklama

Brněnské studio Amanita Design dokončuje další překrásnou logickou hru. Projekt Creaks, který stejně jako předchozí úspěchy vývojářů sází na velmi osobité umělecké zpracování a logické puzzly, vyjde už během července. 

„Tématem a inspirací pro Creaks jsou mnohoznačnost a pareidolie - psychologický jev, přiněmž si dotváříme různé vnímané podněty ve smysluplné obrazy za pomoci fantazie. Ručně malovaná pozadí se zde prolínají s pečlivě animovanými postavami a detaily, které podtrhují surrealistickou atmosféru domu,” popisují původ herní náplně a estetiky samotní autoři.

Příběh nás tentokrát zavede do tajemného domu, který je obýván řadou stvoření. Vedle nápomocných ptakolidí jde zejména o příšery, které projektu daly jméno - Creaks. Tito napodobitelé obyčejně vypadají jako obyčejné kusy nábytku, ve tmě se ale mění v nebezpečné nepřátele.

Creaks vycházejí již zanedlouho, Amanita slibuje specifikovat přesné datum vydání. Mělo by to ale být v červenci. Do kouzelného světa proniknou hráči na PC, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama