Další hvězdou NBA 2K21 je Williamson
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další hvězdou NBA 2K21 je Williamson

Další hvězdou NBA 2K21 je Williamson

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 7. 2020 07:49
Reklama

Zatímco standardní verze na současné generaci konzolí zpropaguje svou tváří rozehrávač Portlandu Damian Lillard, v případě next-gen verze NBA 2K21 zvolili autoři trochu symbolicky Ziona Williamsona. Jeden z vůbec nejočekávanějších a nejostřeji sledovaných nováčků historie soutěže totiž také svým způsobem představuje novou generaci basketbalu.

Pivot New Orleans měl v současnosti, dle předpokladů, mít za sebou úspěšnou nováčkovskou sezónu, kde by si podmanil fanoušky. Mimořádně fyzicky vyspělý talent si ale vlivem koronaviru musí s výraznější slávou počkat minimálně do další sezóny. Tak jako tak se stává nejmladším hráčem, který se na obale NBA 2K nachází, dosavadní držitelé rekordu Chris Paul a Blake Griffin se podobné pocty dočkali až po dvou odehraných sezónách.

Zatím nevíme, kdy hra vyjde. Video zmiňuje letošní podzim, to se však týká především verze pro současnou generaci konzolí. Taktéž do skládačky zbývá dosadit třetí tvář, která obsadí místo na nejvyšší, sběratelské edici NBA 2K21. V této spojitosti se často hovoří o tragicky zahynulé legendě Kobe Bryantovi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama