Skater XL nabídne tři mapy od hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skater XL nabídne tři mapy od hráčů

Skater XL nabídne tři mapy od hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 7. 2020 07:20
Reklama

Virtuální skateboarding Skater XL staví velmi výrazně na vlastní tvorbě komunity. I proto se autoři rozhodli tři mapy vytvořené fanoušky během fáze předběžného přístupu zařadit přímo do plné verze hry. 

První mapa Streets od autora Jean-Olivea představuje kompilaci různých ikonických překážek ze skutečných ulic, hráč Theo si pak s mapou Grant Skate Park vzal na paškál rovnou celou skateboardingovou modlu v centru Chicaga. A jde o tak zdařilý výtvor, že si Thea vývojáři pozvali přímo do svých řad.

Úplně fiktivní je poslední mapa Hüdland Training Facility hráče s přezdívkou Pactole.

Dain Hedgpeth, spoluzakladatel studia Easy Days, v tiskové zprávě ocenil obrovskou invenci hráčů, kteří během Early Accessu vytvořili tisíce map, prken, trucků, koleček a kusů oblečení. „Jejich kreativita a vášeň nás nejen inspirovala, ale stala se i základní součástí zážitku ze Skater XL,“ dodává. V oceňování fanouškovské tvorby prý hodlá studio pokračovat.

Skater XL vychází 28. července na PC, Xbox One a PlayStation 4, a v konkurenci remasteru prvních dvou dílů Tony Hawk’s Pro Skater platí spíše za toho realističtějšího a střízlivějšího vyzyvatele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama