Marek Vašut opět ztvární Tommyho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marek Vašut opět ztvární Tommyho

Marek Vašut opět ztvární Tommyho

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 7. 2020 19:54 6
Reklama

Pomalu se nám rýsuje kompletní obsazení remaku legendární mětské akce Mafia: The City of Lost Heaven. Už déle víme, že v Mafia: Definitive Edition po boku hráče zahláškuje Petr Rychlý v roli Paulieho, nyní však vývojáři ze studia Hangar 13 odhalili, že svou roli zreprízuje i dabér protagonisty, Marek Vašut.

Konkrétně se tato informace objevila v blogovém příspěvku, který komentuje celkovou tvorbu nového hlavního hrdiny. Tomu propůjčí tvář i pohyby, skrze motion capture, americký herec Andrew Bongiorno. Autoři jeho výběr zdůvodňují velmi klidným vzezřením, které se perfektně hodí pro “tvrdě pracujícího taxikáře”, ze kterého se postupně vyklube “zásadový voják mafiánské rodiny”. Pro nás je ale nejzajímavější právě seznam dabérů Tommyho Angela v ostatních jazycích.

Máte z tohoto odhalení radost, nebo byste raději v roli Tommyho viděli jiného herce? Jsme zvědaví na další obsazení, minimálně v případě Dona Salieriho k přeobsazení dojít musí, jeho původní představitel Antonín Molčík totiž v roce 2014 zemřel. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama