Fallout 76 bude v Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 bude v Xbox Game Pass

Fallout 76 bude v Xbox Game Pass

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 7. 2020 14:38 8
Reklama

První červenec značí pro mnohé začátek prázdnin, které budou ve velkém poznamenány pandemií koronaviru, pro někoho je to akorát začátek léta. Aby léto bylo o něco vtipnější, rozhodl se Microsoft oznámit další dávku her do Xbox Game Pass, které vévodí Fallout 76.

Začneme ale tituly dostupnými už od dnešního dne. První hrou je Out of the Park Baseball 21, strategická hra podobná Football Manageru z prostředí baseballu včetně licence MLB a MLBPA a offline i online herních módů. Dnes si také můžete zahrát šestý díl Soulcalibur, japonské bojovky i se speciálním hostem ve formě Geralta ze Zaklínače.

Od 9. července pak přijde avizovaný Fallout 76, který je mezi herní komunitou dobře znám. Bohužel Bethesda se ve vývoji tohoto dílu celkem plácá, a hráčů i fanoušků zbývá skutečně málo. Od 9. července si budete moct zahrát taktéž akční JRPG CrossCode.

V rámci Xbox Game Pass se můžete těšit i na nové DLC do Minecraft Dungeons. Katalog se bude muset rozloučit s celkem 6 tituly – od 15. července zmizí Blazing Chrome, Dead Rising 4, Metal Gear Solid V, Timespinner, Unavowed a Undertale.

Fallout 76 bude v Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama