Na obalu NBA 2K21 zazáří Damian Lillard
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na obalu NBA 2K21 zazáří Damian Lillard

Na obalu NBA 2K21 zazáří Damian Lillard

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 6. 2020 15:30
Reklama

I letos se na obalu virtuálního basketbalu NBA 2K21 objeví hned několik hvězd zámořské ligy. U klasické edice se zaskví rozehrávač Portlandu Damian Lillard. Potvrdil to sám hráč v rozhovoru pro ligové reportéry.

„Znamená to hodně. Je to jedna z těch věcí, jako jsou vlastní boty, něco co nemá každý. Je pocta stát se dalším v řadě hvězd. Vždycky když vzpomínám na své nejoblíbenější ročníky hry, spojuju si je právě  s tímhle. Allen Iverson byl na tomhle obale, Kobe byl na tomhle obale,“ ocenil volbu studia 2K v rozhovoru se Shamsem Charaniamem. 

Novinář zveřejnil i samotný obal, NBA 2K se pro další sezónu oblékne do velmi vkusné bílé.

Je zvykem, že další edice (Ultimátní sběratelská a mezinárodní) přicházejí s jinými tvářemi, ty ale zatím neznáme. Ze hry jsme zatím neviděli ani klasický gameplay, jediným zdrojem zůstává kratičký teaser next-genové PlayStation 5 verze zveřejněný během nedávné konference Sony. Nové ročníky obvykle vycházejí v říjnu, letošní rok ale může být vzhledem k epidemii onemocnění Covid-19, které ve Spojených státech stále působí obrovské problémy, značně odlišný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama