Lockhart údajně uvidíme až v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lockhart údajně uvidíme až v srpnu

Lockhart údajně uvidíme až v srpnu

David Plecháček

David Plecháček

30. 6. 2020 09:51
Reklama

Pokud si myslíte, že v souboji nových generací čekáme už jen na ceny dílčích konzolí, samozřejmě to není pravda. Aktuálně se dokonce zdá, že toho má více k oznámení Microsoft. Příští měsíc ho čeká odhalení first-party her, a spekuluje, co dalšího řekne na konto hardwaru, zda-li půjde o kýženou cenu, nebo snad o další konzoli.

O konzoli, která je stále kódově označována jako Lockhart, jste zřejmě už slyšeli. Pokud ne, tak spekulace hovoří o tom, že jde o méně výkonnou, ale především levnější konzoli, která by mohla dohánět absenci výkonu cloudem. Představit světu Lockhart (Xbox Series S) spolu s first-party hrami v červenci se vyloženě nabízí, ale zřejmě na tento scénář nakonec nedojde.

Píšeme nakonec, ale možná ani nikdy tato varianta nebyla ve hře. Dle britského Eurogameru chtěl Microsoft odhalit další novou konzoli už teď v červnu, nakonec ale – zjevně – došlo k odkladu. Nyní se údajně počítá se srpnem. Microsoft tak dost možná chystá oznámení na oba dva měsíce letních prázdnin.

Zdroje redakce Windows Central pro změnu odhalují, kdy červencovou akci čekat. Zřejmě bychom se jí měli dočkat v týdnu začínajícím 20. července. Který den přesně ale není jisté. Co se týče toho, co uvidíme, údajně bychom mohli vidět projekt zbrusu nového studia The Initiative, pro nějž půjde o premiéru. Jinak ale seznamu her bude vévodit Halo Infinite a Hellblade 2. Něco se ale určitě chystá ve studiu Playground Games, a zřejmě to není Forza Horizon, nový díl závodní série (zřejmé podsérie Motorsport) ale pravděpodobně též chybět nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama