Japonská verze CP77 bude cenzurovaná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Japonská verze CP77 bude cenzurovaná

Japonská verze CP77 bude cenzurovaná

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 6. 2020 14:43
Reklama

O tom, že Cyberpunk 2077 se nebude s brutalitou nebo nahotou moc mazat, víme už delší dobu. Velkou zprávou bylo například to, že si hráči mohou upravovat genitálie, a po zabití někoho nebudou válející se vnitřnosti výjimkou. Ne všude je ale toto v pořádku.

Dle australského webu Press Start se totiž verze pro Japonsko má dočkat několika změn, které mají hru v určitých ohledech cenzurovat. Přesný výčet změn sice nevíme, v obecném měřítku by ale mělo jít o upravení sexuálních scén nebo obnažování či úpravě velkého násilí.

Jedna ze změn je například spodní prádlo pro postavy, které jsou v původní verzi zcela nahé. Dost možná se tedy hráči v Japonsku budou muset rozloučit s již zmíněným upravováním genitálií. Billboardy a graffiti, které tvarem mohlo připomínat genitálie, ze hry také zmizí.

CD Projekt RED bude muset také upravit násilí ve hře, které nemá být tak kruté, včetně odkrytých střev nebo oddělených končetin. Není jasné, jestli se podobných úprav dočkají i ostatní verze, Press Start se odkazuje pouze na australskou verzi, která má být zcela necenzurována.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama