Zřejmě se nechystá Fable ani Perfect Dark
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zřejmě se nechystá Fable ani Perfect Dark

Zřejmě se nechystá Fable ani Perfect Dark

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 6. 2020 15:02 1
Reklama

Minulý týden sociální síť Twitter pořádně navnadila fanoušky sérií Fable a Perfect Dark. Fanoušci totiž objevili dva relativně čerstvě založené účty, které svým názvem na tyto značky odkazovaly, a v případě Perfect Dark byl účet dokonce sledován vývojářem původní série. Komunitní manažer Microsoftu Aaron Greenberg ale rychle potvrdil, že tyto účty v praxi nic neznamenají.

Dle něj se jedná o pouhé placeholdery, které společnosti vytvářejí svým značkám a že jsou už léta neaktivní. To nicméně není úplná pravda, oba účty totiž vznikly během letošního roku. Později ale vyšlo najevo, že twitter spojený s Perfect Dark založil jeden z fanoušků značky a s Microsoftem nemá nic společného. Druhý zmíněný je zřejmě skutečný, ale taktéž slouží jen jako pojistka. 

Situace je tedy mírně zmatená, v praxi se ale zřejmě pokračování ani jedné ze sérií jen tak nedočkáme.

Série Fable má v současnosti tři díly, připravovaný čtvrtý s podtitulem Legends Microsoft nakonec zrušil. V současnosti se spekuluje o tom, že pokračování tvoří studio Playground Games (vývojáři série Forza Horizon). Střílečka Perfect Dark pak s podtitulem Zero naposledy spatřila světlo světa v roce 2005 jako launchový titul pro Xbox 360. V roce 2010 vyšel remaster prvního dílu a na další pokračování fanoušci zatím marně čekají.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama