PS Plus v červenci nabídne Laru a NBA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Plus v červenci nabídne Laru a NBA

PS Plus v červenci nabídne Laru a NBA

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 6. 2020 12:46 10
Reklama

Společnost Sony odhalila line-up bezplatných her nabízených v rámci služby PS Plus pro měsíc červenec. A rozhodně nejde o nezajímavou nabídku, za cenu měsíčního předplatného dostanou zákazníci aktuální ročník virtuálního basketbalu NBA 2K20, druhý díl povedeného rebootu ságy Tomb Raider a filmovou adventuru Erica.

Samotná služba PS Plus slaví desetileté výročí, na konci června roku 2010 získali první zájemci Little Big Planet a Wipeout HD pro PlayStation 3. Pravidelné odměny ve formě her, tak jak je známe v dnešní době, ale přišly až v roce 2012.

Tento červenec se podíváme například na virtuální palubovky nejlepší basketbalové ligy světa. NBA 2K20 je asi nejlepším virtuálním zpracováním basketbalu, špičkovou grafiku, prezentaci a zábavnou hratelnost kazí jen velké zaměření na mikrotransakce a obecně přemíra hazardních prvků. 

PS Plus v červenci nabídne Laru a NBA
i Zdroj: Hrej.cz

Pro ty, kterým nejsou oranžové míče a koše příliš po chuti, pak provozovatelé služby připravili Rise of the Tomb Raider v edici 20 Year Celebration, která obsahuje všechen dodatečný obsah. Promrzlé dobrodružství na ruské Sibiři navázalo na úspěch prvního dílu rebootované série a jistě by nemělo chybět v žádné sbírce milovníků dobrodružství.

Jako bonus čeká v nabídce Erica, interaktivní film využívající mobilní companion aplikaci. V kůži nočními můrami stíhaného děvčete Ericy hráči procházejí dramatickým příběhem, který nabízí několik vyvrcholení. Titul si na agregátoru hodnocení Metacritic nese od kritiků průměrné až nadprůměrné hodnocení, i ten tedy za vyzkoušení stojí.

Nabídka platí od 7. července. Všichni uživatelé PS4 také brzy budou moci získat speciální výroční vzhled dashboardu konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama