Ismail po odhalení milenky opouští vývoj
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ismail po odhalení milenky opouští vývoj

Ismail po odhalení milenky opouští vývoj

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 6. 2020 08:57 17
Reklama

Poslední dny spustily obrovskou lavinu obvinění ze sexuální obtěžování nebo i horších věcí. Ženy napříč Twitterem začaly psát o svých zážitcích, a tyto obvinění se dotkly i velmi známých tváří v herním průmyslu, jako například Chrise Avellone, o kterém jsme psali včera.

Problém ale nyní má i Ashraf Ismail. Ten nebyl obviněn z toho, že by někoho přímo sexuálně obtěžoval, ale vyšlo najevo, že má milenku. Matronedea (její přezdívka na Twitteru) na Twitter poslala několik obrázků konverzace, ze kterých vyšlo najevo, že před ní Ismail tajil své manželství, a to téměř rok.

Problém ale narostl s tvrzením, že nejde pouze o špatné chování. „Pokud někdo aktivně vyhledává partnera, který je o 8 až 18 let mladší než oni, a jsou jejich fanoušky, ten člověk hledá lidi nad kterými si může vzít výhodu. Zneužívají svou pozici a sílu. Není to znásilnění, ale to neznamená, že je to v pořádku.“

Dle webu PCGamer Ismail následně napsal, že se velmi omlouvá všem, které to zasáhlo, a že jeho život i život jeho rodiny je nyní roztříštěn. Dále se distancuje od Valhally i vývojářského týmu, a rozhodl se odstoupit ze své pozice kreativního ředitele Assassin’s Creed Valhalla. Svůj účet na Twitteru smazal. Obviněných je ale mnohem více. Dokonce vznikla Google tabulka, ve které se shromažďují obvinění v rámci herního průmyslu. Nyní je jich okolo dvou set.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama