Zítřejší stream o CP2077 začne v 18:00
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítřejší stream o CP2077 začne v 18:00

Zítřejší stream o CP2077 začne v 18:00

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 6. 2020 17:06 2
Reklama

Vydání Cyberpunku 2077 bylo před pár dny bohužel podruhé odloženo, a to až na listopad. Určitě se stále jedná o nejočekávanější hru tohoto roku, vývojáři tak nejspíše chtějí hru doladit skutečně tak, aby si vysloužila titul hry roku. Naštěstí ale vysílání Night City Wire odloženo nebylo.

To se uskuteční zítra, a díky novému tweetu víme i přesně v kolik. Na Twitch kanále CD Projekt RED vývojáři zapnout vysílání přesně v 18:00. Dokonce víme obsah. Studio nám přinese celkem 25 minutové vysílání, ve kterém uvidíme zcela nový trailer, nové gameplay záběry a také diskuzi s vývojáři.

Ti by se měli bavit o jedné z herních funkcí, kterou je braindance. Tu můžeme přirovnat k dnešní virtuální realitě, o které CP2077 wiki mluví jako o osobní verzi internetu ve hře i jako funkci k léčbě cyberpsychózy. Zajímavé je ale také to, že se o zítřejším streamu mluví jako o prvním. Nejspíše se tak v budoucnu dočkáme dalších eventů, kde nám snad vývojáři hru přiblíží ještě o něco více. Pokud se hru z produkce CD Projektu, můžete si stáhnout různé obrázky ze stránek GOGu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama