THPS 1&2 bude mít osm nových sportovců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THPS 1&2 bude mít osm nových sportovců

THPS 1&2 bude mít osm nových sportovců

David Plecháček

David Plecháček

24. 6. 2020 10:23 1
Reklama

Vlastně nechceme, aby Activision v remasterech Tony Howk's Pro Skater 1 a 2 cokoliv měnil. Tím nejlepším možným způsobem, jak se k remasterům postavit, by bylo jen vylepšil grafickou stránku hry a na zbytek raději nesahat. Jestli se autoři pustí do dalších aspektů hry, není zřejmé, už teď ale víme, že se rozšíří počet jezdců.

Activision nováčky představuje skrze nové kratičké video. Díky němu víme, že můžeme očekávat skotačení osmi nových šikulů, mezi nimiž nechybí ani syn legendy, která dala sérii jméno, Hudson Riley Hawk. Ten se však objevil už v HD edici a v Tony Hawk's Pro Skater 5.

Vedle něj se ve hře objeví Leticia Bufoniová, držitelka pěti zlatých medailí z X Games, jednadvacetiletý Tyshawn Jones, Nyjah Huston, nejvýdělečnější skateboardista historie, Shane O'Neill, Leo Baker, Elizabeth Marika „Lizzie“ Armantová nebo Aori Nišimurová, které se (stejně jako i další) zúčastni nadcházejících Letních olympijských her v Tokiu, kde budou reprezentovat Finsko, respektive domácí Japonsko.

Součástí remasteru budou všechny mapy původních her a většina skladeb ze soundtracku. Těšit se můžeme i na režim pro dva hráče. Těšíte se na 4. září?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama