Project Cars 3 vyjde 28. srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Cars 3 vyjde 28. srpna

Project Cars 3 vyjde 28. srpna

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 6. 2020 16:20 7
Reklama

O Project Cars 3 jsme se poprvé dozvěděli okolo data, kdy se měla původně konat akce věnovaná hrám na novou generaci PlayStationu. Ještě před oznámením měl David Plecháček možnost se na hru podívat, a přinesl tak preview toho, jak bude nový díl vypadat. O tři týdny později se nakonec dozvídáme i datum vydání.

To je překvapivě velmi blízko – vývojáři ze Slightly Mad Studios plánují třetí díl závodní simulace vydat už na konci srpna. Zvláštní situace panuje okolo vydání na PC, které sice je oficiálně potvrzené, materiály ale zatím hovoří o srpnovém vydání pouze v rámci PS4 a XONE.

Project Cars 3 je prvním titulem z dílen Slightly Mad Studios od té doby, co je zakoupilo Codemasters. S třetím dílem se vývojáři rozhodli zpřístupnit hru i těm, kteří nevyhledávají přímo simulátor, přepracovalo se tak ovládání i jízdní model, což by mělo zapříčinit větší rozšíření této série.

Velkou přestavbou prošel i kariérní mód a dokonce se máme dočkat tuningu a úpravy aut i svého řidiče. Obecně pak PC3 přinese 140 okruhů, 4 roční období a 24 hodinový cyklus denní doby. Project Cars 3 vychází 28. srpna na XONE a PS4, na PC zatím v neznámém datu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama