Podívejte se na demo LotR hry z roku 2008
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na demo LotR hry z roku 2008

Podívejte se na demo LotR hry z roku 2008

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 6. 2020 14:33 1
Reklama

Do herní série The Lord of the Rings nedávno přilétla nová mobilní hra, v budoucnu se máme dočkat zajímavé hry LotR: Gollum, ale jinak je v této sérii velké ticho. V minulosti bylo her na motivy světa Středozemě o něco více, i když některé, které měly velký potenciál, nespatřily světlo světa.

Jednu z nich nyní odhalil i Jon Burton, zakladatel studia Traveller’s Tales (stojící za spoustou LEGO her), pomocí videa na svém YouTube kanále. V něm ukazuje technologické demo, na kterém je zajímavé, že vývojáře stálo přes milion dolarů, a i přes to nikdy nedošlo k plné tvorbě.

Burton vysvětluje, že se studio snažilo za 6 měsíců postavit několik funkčních demoverzí her, které kopírovaly děj filmů, a to na tehdejší Xbox 360. Burton následně odletěl na Nový Zéland, kde hru ukázal jak Peteru Jacksonovi, tak Guillermovi Dell Toro. Těm se prý hra velmi líbila.

Burton ale dále říká, že na demu strávili nejen až příliš času, ale také spoustu peněz. Warner Bros. následně vyjádřilo názor, že chce hru, která se nezakládá přímo na filmu, ale odehrává se ve stejném světě a ve stejný čas. Burton s tím nesouhlasil, a tak se celý vývoj uložil do chladu. Musíme ale říct, že záběry ze hry vypadají skvěle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama