Herní mapy vyrobené ze dřeva zaslouží obdiv
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní mapy vyrobené ze dřeva zaslouží obdiv

Herní mapy vyrobené ze dřeva zaslouží obdiv

David Plecháček

David Plecháček

23. 6. 2020 13:21 2
Reklama

Protože by se dnešní den dal popsat jako prostý velkých videoherních zpráv, můžeme se podívat i na něco pro fajnšmekry. Máte-li rádi open-world hry, jistě si vybavíte některé herní mapy. Je jedno, jestli jde o mapu provincie Skyrim, okolí Los Santos, království Hyrule anebo třeba herní plochu Donkey Konga. A jistě nám dáte za pravdu, že je občas škoda, že zůstanou jen ve videohrách.

Autoři z kalifornského obchodu Origin Artwork se starají přesně o to, aby jste si mohli mapu vystavit třeba na poličku, ať už jde o část skutečného světa, nebo světa filmů, seriálů a videoher. Vytváří je ze dřeva. V jejich nabídce najdete například část San Diega, národní park Yosemite, oblast Velkých jezer, Seattle, ale taktéž podobu známého světa ze Hry o trůny, případně samotné Západozemí, plánek domů z komediálních filmů Sám doma, reliéf Millenium Falcona, plán Středozemě... a již zmíněné herní věci jako je Skyrim, Los Santos nebo závěr každé mapy v Super Mario Bros.

O obchodu referoval magazín PC Gamer, který si všiml nabídky na Redditu. Veškeré plány jsou skutečně krásné, ale zároveň si za ně nechají autoři zaplatit. Toužíte-li po zmiňovaném Skyrimu, museli byste zaplatit přes tři tisíce korun. Donkey Kong je ještě dražší a zájemce vyjde na čtyři a půl tisíce. V nabídce jsou ale i levnější kusy, mj. zmiňovaná část Super Mario Bros., ta člověka přijde na polovinu. Záleží také na tom, jakou podobu a velikost si vyberete. Brali byste takový suvenýr? Do České republiky ale bohužel prodejci zboží neposílají. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama